NOSALTRES

Treball i sentit comú, no són només paraules, són els nostres principis bàsics.

recent project

Actualment  SECAMAD, dedicada al disseny, fabricació i instal·lació d’assecadors per a fusta, va ser fundada l’any 1974. Els seus inicis van partir després de laborioses investigacions i experiències realitzades amb la col·laboració d’algunes empreses del sector.

Avançant-se a la tònica general del sector de fabricants nacionals que en aquells temps optava per controls manuals o d’electrònica analògica convencional, SECAMAD va aplicar el microprocessador digital en els seus equips, desenvolupant des del primer moment una tecnologia pròpia, puntera en el seu temps.

L’any 1992 es constitueix la nova societat instalaciones técnicas de secado, sl. Produint-se un relleu generacional mantenint l’esperit d’empresa familiar i dinàmica que es manté a dia d’avui.

Les unitats d’assecat instal·lades per SECAMAD a Espanya sumen centenars.

L’activitat base de la companyia és l’assecat de fusta, tot i  això, s’han realitzat altres experiències positives en el sector del cartró, productes de làtex, curtits, ampolles hipodèrmiques i esponges naturals.

En els últims anys a causa de la nova normativa NIMF-15 es va implementar la nostra línia de fabricació amb forns per al tractament tèrmic de la fusta destinada al món de l’embalatge.

En l’actualitat, les vendes al mercat nacional representen el 50% del total. L’exportació se centra majoritàriament en països de Amèrica Central i del Sud, Àfrica i Europa.

Basant-se l’àmplia gamma de productes de fabricació pròpia, SECAMAD ofereix una gran versatilitat en les seves instal·lacions sense cap cost addicional, adaptant-se a les necessitats dels seus clients pel que fa a format i dimensió, procurant  el “vestit a mida” idoni en cada cas .

recent project
recent project

En quant a tecnologia, SECAMAD està en constant desenvolupament i innovació, tant en l'aplicació dels nous avenços que continuament ofereix l'electrònica aplicant a les més depurades tècniques de sec, com en la cuidada selecció i ús dels elements que complementen les seves instal·lacions i muntatges: automatismes, materials de construcció, fontaneria, electricitat, control, ventilació, etc.

A través dels seus anys d'experiència, SECAMAD, coneixent la importància de la seva responsabilitat en la postventa, seguirà provant sobradament la seva vocació de servei, oferint una atenció personalitzada a cada una de les seves instal·lacions.

Amb vistes al futur, SECAMAD seguirà present al mercat global amb noves aportacions tècniques, ajudant a les diferents fires internacionals del sector i col·laborant amb firmes externes per a una ampliació cada vegada major.