"Treball i sentit comú, no són només paraules, són els nostres principis bàsics".

Actualment  SECAMAD, dedicada al disseny, fabricació i instal·lació d’assecadors per a fusta, va ser fundada l’any 1974. Els seus inicis van començar després de laborioses investigacions i experiències realitzades amb la col·laboració d’algunes empreses del sector.

Avançant-se a la tònica general del sector de fabricants nacionals que en aquells temps optava per controls manuals o d’electrònica analògica convencional, SECAMAD va aplicar el microprocessador digital en els seus equips, desenvolupant des del primer moment una tecnologia pròpia, puntera en el seu temps.

ASSECADORS PER A FUSTA

La capacitat oscil·la de 0,5 m3 fins a 200 m3, sent les més comunes les de 50 a 100 m3.

TRACTAMENT TÈRMIC

En els últims anys a causa de la nova normativa NIMF-15 s’afegeix a la nostra línia de fabricació els forns per al tractament tèrmic de la fusta destinada al món de l’embalatge amb capacitat de 100-2000 palets.

SISTEMA DE CONTROL

SECAMAD està en constant desenvolupament i innovació, tant en l’aplicació dels nous avenços que contínuament ofereix l’electrònica aplicant-los a les més depurades tècniques d’assecat, com en l’acurada selecció i ús dels elements de control que complementen les nostres instal·lacions.

ELEMENTS PER ASSECADORS

Les instal·lacions que s’ofereixen inclouen la gamma d’elements necessaris per a equipaments complets “claus en mà”. Disposem d’ordinadors per al control de l’assecat, programari de gestió de dades per al control a distància, maquinària per a l’assecat amb sistemes de ventilació, renovació d’aire i calefacció.

ASSECADORS DE TUBS DE CARTRÓ

Aplicant els coneixements adquirits per SECAMAD en el camp d’assecat de la fusta, ens ha permès entrar amb èxit en l’assecat dels tubs de cartró.